Buying !PLEASE HELP ME!🍒(wishlist)🍒[CLOSED]

Μαρια απ τα orderables τα περισσοτερα τα εχω! στειλε μου ποια θες ακομα και μπορω να στα παραγγειλω! και απο ρουχα εχω αρκετα!

Last edited:
Ευχαριστώ!Έσβησα ότι έχω αγοράσει οποτε ο,τι έχεις το Θέλω!♡χαχαχα πες μου και με τι θες να σε πληρώσω♡

Done ...... cradle, dala horse,effects rack, mini lamp,pagoda, samgyetang, slide puzzle, stepladder, white pot! θα κοιταξω και τα ρουχα αυριο ομως γιατι πρεπει να την κανω! ΑΑΑ επισης αυριο θα λειπω 1.30 με 7.30!

Done ...... cradle, dala horse,effects rack, mini lamp,pagoda, samgyetang, slide puzzle, stepladder, white pot! θα κοιταξω και τα ρουχα αυριο ομως γιατι πρεπει να την κανω! ΑΑΑ επισης αυριο θα λειπω 1.30 με 7.30!

Εγώ θα είμαι μέχρι τις 2 στο σχολείο και Και μετα θα λείπω 7-9 Γιατί έχω αγγλικα

πωωω...παιζει να μπεις μετα τα αγγλικα?

μην αγχωθεις και να μη μπορεσεις,δε τα χανεις τα αντικειμενα!

Last edited:
Αμε δεν θα κάνω τίποτα μετα τα αγγλικά anime θα βλέπω χαχαχα.κατα τις 9.30 να πουμε;

Last edited:
εγινε, 9.30 θα σε περιμενω! ααα και καποια στιγμη που θα βρεις χρονο,στειλε μ κανα μνμ πως φτιαχνεις wishlist,δεν εχω ιδεα! cu tmr λοιπον!! byeee!

εγινε, 9.30 θα σε περιμενω! ααα και καποια στιγμη που θα βρεις χρονο,στειλε μ κανα μνμ πως φτιαχνεις wishlist,δεν εχω ιδεα! cu tmr λοιπον!! byeee!

Χαχα εντάξει.Τα λεμεε

Still loving that Sans pic. ^_^

I can give you a wall-mounted TV and some balloons for free, if you'd like.

I have a sailor skirt and possibly scale armor pants lying around somewhere :p

Would gladly take them!But please could we make it tomorrow?I'll go offline now.There is link in my previous reply if you want to check my country's time.Tomorrow at around 9pm I'll be online

Last edited:
Did you not see my post about the wall-mounted TV and balloons? Or do you perhaps not need them anymore?

Yes, I still have all of those things that I can give you. Would you like me to give them to you now?

Yes, I still have all of those things that I can give you. Would you like me to give them to you now?

Yup I'm free now!I will open my gates right away.Let me know what kind of payment you need

Back